Η λειτουργία και οι δραστηριότητες της εταιρίας, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο.Ε, ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2003. Η δημιουργία της, ήταν το αποτέλεσμα σύμπραξης σχολών οδηγών, οι οποίες είχαν δραστηριοποιηθεί, στον χώρο της εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών, όλων των κατηγοριών οχημάτων, πριν πολλά χρόνια .


τηλ, 2310 322 322,
Φαξ 2310843707,
κιν. 6972 337 637

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ

Σχολές Οδηγών ΧΡΥΣΟΣ

Εκπαιδευτική & συνεργάτες Ο.Ε.

ΣΕΑΑ: "Γερασμένα" τα φορτηγά που κυκλοφορούν στην ΕλλάδαΣΕΑΑ: "Γερασμένα" τα φορτηγά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα

«100% ανεξέλεγκτη από την πολιτεία είναι η κυκλοφορία των παλαιών φορτηγών και λεωφορείων» σύμφωνα με το Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).

Ο Σύνδεσμος καταγγέλλει πως «με συνέπεια, δυστυχώς, επαναλαμβάνονται πολύνεκρα δυστυχήματα στα οποία εμπλέκονται βαρέα οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία. Κάθε φορά, οι αρμόδιοι φορείς προβαίνουν σε εξαγγελίες και στη συνέχεια επανέρχεται η ίδια κατάσταση, δηλαδή της πλήρους ασυδοσίας».

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του ΣΕΑΑ, ο μέσος όρος ηλικίας των φορτηγών που κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας ξεπερνά τα 20 χρόνια, ενώ το 26% υπερβαίνει τα 30 έτη, όταν ο αντίστοιχος μέσος Όρος στην ΕΕ είναι 11,5.

Ο ΣΕΑΑ επίσης καταγγέλλει πως «πολλά ΚΤΕΟ "διευκολύνουν"  τους ελέγχους, ακόμη και εξ αποστάσεως. Ισχυρισμοί υφίστανται ακόμη και για πλαστά έγγραφα ΚΤΕΟ, που η Τροχαία αδυνατεί να διασταυρώσει, ελλείψει ενιαίας μηχανογράφησης με το Υπουργείο Υποδομών», ενώ συμπληρώνει πως «το Υπουργείο Υποδομών, από τη θέσπιση των ΚΤΕΟ το 2001, δεν έχει προβεί ποτέ σε πλήρη έλεγχο αυτών, αν πράγματι διενεργούνται άρτια οι έλεγχοι των οχημάτων. Στην πράξη τα ΚΤΕΟ είναι ανεξέλεγκτα και όσοι έλεγχοι διενεργούνται αφορούν ζητήματα "ρουτίνας"».

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων υποστηρίζει πως επειγόντως πρέπει «να τεθούν ποσοτικοί και ποιοτικοί στόχοι ελέγχων προς τις περιφέρειες και τα μικτά κλιμάκια, όπως και διαδικασίες τακτικού απολογισμού, να ελέγχονται τα ΚΤΕΟ ότι διενεργούν πραγματικούς και πλήρεις ελέγχους από ανεξάρτητους, αντικειμενικούς φορείς, να δοθούν ουσιαστικά κίνητρα στους μεταφορείς να ανανεώσουν τα οχήματα και τον εξοπλισμό τους, να θεσπιστούν αντικίνητρα για όσους επιμένουν να κυκλοφορούν υπέργηρα βαρέα οχήματα και να ισχύσουν οι κανόνες στη μεταφορά, καθώς είναι γνωστό ότι η υποκλοπή μεταφορικού έργου από αλλοδαπές εταιρείες».

 

Τελευταία Νέα

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ
       

ΚΩΣΤΑΡΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 81
ΝΕΑΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τ.2310610360 κ.6945878718

Ενημερωτικά Φυλλάδια

Αυτοκίνητα


Αυτοκίνητα

Φορτηγά


Φορτηγά

Λεωφορεία


Λεωφορεία

Μοτοσυκλέτες


Μοτοσυκλέτες

Ερωτήσεις&Aπαντήσεις

Ερωτήσεις & απαντήσεις για ασφαλής οδήγηση

Oδηγός Οδήγησης 1


Oδηγός ασφαλής οδήγησης μέρος 1

Oδηγός Οδήγησης 2


Oδηγός ασφαλής οδήγησης μέρος 2


Εγγραφή Χρήστη