Η λειτουργία και οι δραστηριότητες της εταιρίας, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο.Ε, ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2003. Η δημιουργία της, ήταν το αποτέλεσμα σύμπραξης σχολών οδηγών, οι οποίες είχαν δραστηριοποιηθεί, στον χώρο της εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών, όλων των κατηγοριών οχημάτων, πριν πολλά χρόνια .


τηλ, 2310 322 322,
Φαξ 2310843707,
κιν. 6972 337 637

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ

Σχολές Οδηγών ΧΡΥΣΟΣ

Εκπαιδευτική & συνεργάτες Ο.Ε.

ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Διακόπτει επ' αόριστον τα δρομολόγια

alt

ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Διακόπτει επ' αόριστον τα δρομολόγια. Αδυνατεί να προμηθευτεί καύσιμα λόγω έλλειψης χρημάτων.
Την επ' αόριστον διακοπή των δρομολογίων στο νομό Θεσσαλονίκης, λόγω έλλειψης χρημάτων που συνεπάγεται την αδυναμία προμήθειας καυσίμων ανακοίνωσε το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Η διακοπή δρομολογίων αφορά στις γραμμές Θεσσαλονίκη - Ασπροβάλτα, Λαγκαδάς - Ασπροβάλτα, Θεσσαλονίκη -Ζαγκλιβέρι, Λαγκαδάς - Σοχός - Αρέθουσα, Λαγκαδάς - Όσσα - Βερτίσκος.

Από σήμερα, Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή θα εκτελεστούν 10 συνολικά δρομολόγια για όλες τις γραμμές.

Τα μαθητικά δρομολόγια στη γραμμή Αθηνών θα εκτελούνται κανονικά.

Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης τονίζει ότι οι συνεχείς καθυστερήσεις στην αποπληρωμή των υπηρεσιών που παρείχε βάσει συμβάσεων στο κράτος, οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.

Ειδικότερα, η εταιρεία αναφέρει ότι ανέλαβε την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου στο πρώην επαρχείο Λαγκαδά, με δικές της δαπάνες, αλλά αστικό εισιτήριο. Μείωσε, επίσης, τα κόμιστρα στους πρώην δήμους Καλλινδοίων, Ρεντίνας, Αγ. Γεωργίου και Μαδύτου, Απολλωνίας κατά 50%, ενώ αντίστοιχα αύξησε τα δρομολόγια στην αστική ζώνη και στην υπεραστική.

Ως αντάλλαγμα συμφωνήθηκε η σταθερή χρηματική αποζημίωση από τον ΟΑΣΘ, σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, η οποία δεν καλύπτει το κόστος, καθώς από την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας, αυξήθηκε κατά 82% η τιμή του πετρελαίου. Επιπλέον, ο ΟΑΣΘ, λόγω της δικής του ελλιπούς χρηματοδότησης, αδυνατεί να καταβάλλει έγκαιρα τις δόσεις Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα την οικονομική ασφυξία του ΚΤΕΛ.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος της ΚΕΔΚΕ «Συνκοινωνία», το οποίο εκτελέστηκε χωρίς κόμιστρο, επτά πρώην δήμοι του νομού Θεσσαλονίκης, οφείλουν το ποσό των 321.000 ευρώ, το οποίο αν και έχει τιμολογηθεί εντός του 2009, δεν έχει καταβληθεί ακόμη. Το ΚΤΕΛ απέδωσε ήδη ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος για το παραπάνω ποσό.

Τέλος, για τη μεταφορά των μαθητών το ΚΤΕΛ έχει «λαμβάνειν» το ποσό των 500.000 ευρώ περίπου.
 

Τελευταία Νέα

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ
       

ΚΩΣΤΑΡΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 81
ΝΕΑΠΟΛΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τ.2310610360 κ.6945878718

Ενημερωτικά Φυλλάδια

Αυτοκίνητα


Αυτοκίνητα

Φορτηγά


Φορτηγά

Λεωφορεία


Λεωφορεία

Μοτοσυκλέτες


Μοτοσυκλέτες

Ερωτήσεις&Aπαντήσεις

Ερωτήσεις & απαντήσεις για ασφαλής οδήγηση

Oδηγός Οδήγησης 1


Oδηγός ασφαλής οδήγησης μέρος 1

Oδηγός Οδήγησης 2


Oδηγός ασφαλής οδήγησης μέρος 2


Εγγραφή Χρήστη